Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Veleprodaja

Pored prodaje slatkiša u najvećim tržnim centrima u Srbiji, kao i na internetu, od nedavno se bavimo i veleprodajom ovih unikatnih slatkiša. Candy Universe slatkiši, koji su totalno novi i interesantni na našem tržištu, a koji zbog svog kvaliteta i cene ograničavaju broj mogućih prodajnih mesta su Vam dostupni bukvalno na nekoliko klikova mišem...
Upišite se u našu bazu saradnika, upišite Vaš matični broj firme i preuzmite naš zvanični cenovnik, pregled dostupnih bombona, a uz to od nas dobijaćete vesti o najnovijim vrstama saltkiša za Vašu prodavnicuZa sve prodavnice koje bi želele da se više posvete slatkom programu, imamo i lepo rešenje za saradnju po pitanju većeg broja naših slatkiša.
Napravili smo 2 vrste displeja koje Vam izdajemo na revers. Takvi displeji u sebi imaju LED osvetljenje, imaju 9 posuda za minimum 9 različitih vrsta slatkiša... Imaju odgovarajuće hvataljke i kašike, kao i naše lepe ukrasne kesice. Na vama je da redovno od nas naručujete slatkiše i da ukoliko želite, učestvujete u našim promocijama i popustima.

Vaš deo u ovom odnosu bi bio da obezbedite vagu, osmeh i da uživate sa Vašim kupcima u prodaji ovij sjajnih slatkiša!

Za veće organizacije i kompanije, ponudili bi sistem saradnje kao sa poznatim lancem pekara Roggenart.
Naime, možemo da budemo jako lep dodatak Vašm primarnom biznisu, možemo da Vam proširimo opseg usluga i da privučemo nove ili zadržimo određene grupe klijenata.