Besplatna dostava!
Besplatna dostava!
  • Moja Korpa
Prijavi se
5 slatkiša koje treba nabaviti za izolaciju - Candy Universe

5 slatkiša koje treba nabaviti za izolaciju


Autor: Boris; Kategorija: Poklon pakovanje sa čokoladom

24.04.2020.

Pokušavamo da dokučimo, koji su to slatkiši koje Candy universe ima u ponudi, a koji bi bili idealni za ove zatvoreničke dane...

Slatkiši su ukus u kome uživamo i samo jedan je dovoljan da nam donese osećaj sreće. Jedna bombona oslobadja te osetljive hemikalije u mozgu koje nam donose potrebne trenutke sreće u našoj inače stresnoj svakodnevici.
U najmanju ruku oni čine čine čuda za naše telo, um i raspoloženje!
S obzirom na to da se svi spremamo na manje druženja, ređa viđanja sa prijateljima i manje izalazaka ovih dana, trebalo bi da odaberemo i omiljene slatkiše koji će nam popraviti malo raspoloženje i učiniti da vreme brže prolazi.
Gumene bombone nas čine srećnijim i omogućuju da jedemo čitavu dugu voćnih ukusa, dok se istovremeno ludo zabavljamo.
Pored toga što su godinama sladak deo našeg odrastanja, gumene i voćne bombone imaju čitav niz različitih ukusa. Postoje gumene bombone za svakoga - bez obzira da li volite slatke ili kisele, tvrde ili meke, sočne ili hrskave, svakako ćete naći pravi slatkiš za sebe. Takođe, voćni slatkiši su dobri i za ljude osetljive na laktozu.
Čokolada ima jedinstven ukus koji ne možete stvoriti nikako drugačije, dok voćni slatkiši uglavnom oponašaju ukus druge hrane. Ako vam treba još neki razlog, zamislite samo koliko različitih vrsta čokoladnih bombona imate: lešnik u čokoladi, jagoda u beloj čokoladi, rum-suvo grožđe u mlečnoj čokoladi....
Naš izbor top 5 slatkiša izgleda ovako:
Jagoda u beloj čokoladi – Njeno veličanstvo jagoda. Ono što ove čokoladne bombone izdvaja od sličnih ukusa je to što se ovde radi o pravim jagodama. Liofilizovana jagoda prekrivena savršenom belom čokoladom sa jogurtom... mmm, šta više reći. Bela čokolada, sinonim za sunce, u ovoj varijanti je naš top predlog.

Gumene mede - kada već pišemo o omiljenim slatkišima nemoguće je zaobići i gumene bombone u obliku medvedića. Pravi sladokusci znaju zašto. Ljubav prema gumenim bombonama je jedna i nezamenjiva.
Đumbir u mlečnoj čokoladi – Veliku popularnost đumbir je kod nas stekao tek skoro. Ljudi ga ili obožavaju ili ne vole. Za mene je idealan. Kombinacija ljutkasto slatkog ukusa u najfinijoj mlečnoj čokoladi je neponovljivo očaravajuća.
Budući da podstiče kretanje energije, đumbir u proleće može pomoći jačanju imunog sistema, uklanjanju prolećnog umora i detoksikaciji organizma.
Jagoda u tamnoj čokoladi – Neobičan i elegantan ukus jagode u tamnoj čokoladi za prave hedoniste. Jagoda u sredini i najfinija crna čokolada koja je preliva.
Slatkiš koji ne može da vas ostavi ravnodušnim, čak i ako niste baš ljubitelj tamne čokolade.

A peta vrsta?!

HA! Malo smo vas nasankali! :) Mi vidimo petu vrstu u vidu naših Candy Box-eva sa 9 posebno odabranih vrsta slatkiša za svaku kategoriju ljubitelja slatkih đakonija! :p 

Izaberite baš onaj koji će vas progurati kroz ove virusne dane... Kada ne možete da se odlučite i tražite već pripremljenu kombinaciju, pripremili smo nekoliko vrsta najpopularnijih kombinacija.

 
A, kako izgleda vaš spisak top 5 slatkiša?

Imate li jednog favorita ili ste haotični i neodlučni?
Izvor: Kreativne sinapse mozgovljeve
Loading...