Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

7 NAJBOLJIH PROLEĆNIH SLATKIŠA


20-04-2018Proleće je konačno tu, u punom jeku. Jedva smo dočekali sunce i za koji dan već krećemo da se žalimo na visoke temperature. Priroda se probudila, sunce sija, sve je veselo i lepršavo... Kreću aktuelne teme o dijetama . Ali i novi aktuelni prolećni ukusi koji daju dobro raspoloženje i mame osmeh. Pravi sladokusci znaju taj osećaj, jer uživanje u omiljenom slatkišu je posebna radost za nepca.

 

Ako ste na nekom posebnom režimu ishrane, onda ne čitajte dalje, jer posle ovog teksta nećete moći da se oduprete želji za najboljim slatkišima i fantastičnim čokoladnim bombonama koje vam predstavljamo.

 

Postoje neki ukusi koje vezujemo za određeno godišnje doba. Proleće je idealno vreme za voćne, lepršave, sveže ukuse. A dobra čokolada ne bira vreme i mesto, ona ide u svako doba.

 

Predstavljamo vam 7 najboljih prolećnih ukusa koje obavezno morate probati. Drugačiji i neobični.

 

Jagoda u beloj čokoladi – Njeno veličanstvo jagoda. Ono što ove čokoladne bombone izdvaja od sličnih ukusa je to što se ovde radi o pravim jagodama. Lorifizovana jagoda prekrivena savršenom belom čokoladom sa jogurtom... mmm, šta više reći. Bela čokoada, sinonim za sunce, u ovoj varijanti je naš top predlog.

 

 

Jagoda u tamnoj čokoladi – Neobičan i elegantan ukus jagode u tamnoj čokoladi za prave hedoniste. Jagoda u sredini i najfinija crna čokolada koja je preliva.

 

Slatkiš koji ne može da vas ostavi ravnodušnim, čak i ako niste baš ljubitelj tamne čokolade. U ovoj kombinaciji ćete je definitivno obožavati.

 

 

Đumbir u mlečnoj čokoladi Veliku popularnost đumbir je kod nas stekao tek skoro. Ljudi ga ili obožavaju ili ne vole. Za mene je idealan. Kombinacija ljutkasto slatkog ukusa u najfinijoj mlečnoj čokoladi je neponovljivo očaravajuća.

 

Budući da podstiče kretanje energije, đumbir u proleće može pomoći jačanju imunog sistema, uklanjanju prolećnog umora i detoksikaciji organizma.

 

 

Jagodice – kada već pišemo o jagodama nemoguće je zaobići i gumene bombone u obliku jagodica. Pravi sladokusci znaju zašto. Ljubav prema gumenim bombonama je jedna i nezamenjiva.

 

Mango marakuja klaster sa belom čokoladom i jogurtomSvež ukus manga i marakuje preliven belom čokoladom. Iskreno, ovde važi ono pravilo da izgled zna da zavara, jer izgled ovih klastera ne može da se uporedi sa ukusom.

 

Ovo je zaista jedan od očaravajućih prolećnih slatkiša koji ne možete naći nigde. Egzotika u čokoladi.

 

 

Kikiriki sa morskom soli – Hm, na prvi pogled mogli biste da pomislite da je reč o slanoj grickalici, jer kikiriki je jedna od omiljenih slanih grickalica svih nas. Ali predstavlajmo vam totalno drugačiji i nov ukus koji ljubitelje slatkiša ostavlja bez daha.

Kikiriki sa karamelom i morskom soli. Teško je opisati ukus rečima. Dominacija karamele sa kikirikijem i blagi ukus morske soli. Neobično i fantastično. Ovo obavezno morate probati.

 

Sezonski miks - Kada ne možete da se odlučite i tražite već pripremljenu kombinaciju, tu je uvek naš Sezonski miks u varijantama od jedne ili tri kutije. Savršeno rešenje za poklon u svim prilikama. Za vas smo iskombinovali i lepo upakovali najbolje ukuse sezone proleće-leto :D

 

A uz samo par klikova u našoj online prodavnici slatkiša možete poručiti ovu idealnu kombinaciju gumenih i čokoladnih bombona. Originalan i poseban poklon za najdraže. Izaberite adresu i vreme, a mi sve to dostavljamo po vašoj želji u najbržem mogućem roku.

 

 
Tagovi

slatkisi;