Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Candy Taste Challenge


09-04-2018Verovatno ste već primetili ogromnu popularnost raznih videa na temu Candy Taste challenge! Planetarna popularnost ovog tipa klipova među mladima aktuelna je već neko vreme.

 

Za one koji nisu odgledali nijedan challenge (izazov), a sumnjam da ima takvih, evo o čemu se radi. U pitanju je izazov, takmičenje pred kamerama u isprobavanju novih ukusa.

 

Sve je počelo sa japanskim slatkišima koji su za nas nepoznatog, drugačijeg ukusa.

 

S obzirom na to da nikad ne možete pretpostaviti ukus poslastice koju isprobavate, a japanski uglavnom ne znamo da čitamo – isprobavanje ovih slatkiša predstavljalo je pravi izazov za mlade vlogere.

 

 

Gumeni i čokoladni slatkiši nisu baš uvek bili SLATKIši. A sve to pratile su razne reakcije na kisele, ljute, neobične ukuse. Naročito jer su atipični za naše područje.

 

Vremenom, ovakvi videi su počeli da se snimaju i za ostale slatkiše. Popularnost se proširila i na američke, nemačke, britanske, švedske... poslastice. Najveći izazov je postao kako osmisliti što interesantniju igricu, zabaviti se, a uz to klopati i najbolje slatkiše, bili oni gumene ili čokoladne bombone.

 

Pogledajte kako to izgleda sa Candy Universe slatkišima i najboljom ekipom - Yasserstainom i Irinom.

 

Ko je pobedio, kako su reagovali na naše ukuse đumbir u mlečnoj čokoladi, kupine i maline, kapućino crispi, pertle, kisele šarene trake, ljute papričice...

 

A mi vas izazivamo da snimite svoj video, dobro se zabavite i pošaljite nam svoje klipove

 

Tagovi

slatkisi