Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Candyuniverse franšiza


2015-03-16 09:37:17Pozdrav slatki narode! Nakon velikog broja upita i zahteva za nekom manjom formom naših štandova koje bi distribuirali po Srbiji, predstavljamo Vam:
Ideja nam je da na mestima u Srbiji gde nema tržnih centara postavimo naš “Candy Universe” slatki kutak. Ukoliko imate kafić, poslastičarnicu, igraonicu… A voleli bi da sa Vašim posetiocima ponudite i “Candy Universe” slatkiše javite nam se!!!
 
Candy Universe d.o.o.
GTC 19 Avenue, Nbgd
Regus poslovni centar
Tel:+381 11 715 6848
Pošaljite nam mail!
 
Od nas dobijate slatki kutak, BESPLATNO. A vi samo treba da aktivirate vaše posetioce i da krenu da njupaju “Candy Universe” slatkiše kod Vas! Vi ćete uz postojeći, primarni posao da zaradite nešto extra, a kao specijalni bonus dobijate od nas reklamu na Facebooku i ulistavanje na mapu Slatkog Univerzuma u Srbiji na našem sajtu i Google mapama!
 
Mi smo odabrali 2 različite kombinacije bombona u zavisnosti od posla kojim se bavite:
mlađi (zmije, žabe, mede… plus najpopularnije čokoladne)
stariji (dražeje, likeri i čokolade za uz kafu! )

Ukoliko imate neku drugu ideju za sastav vaših slatkih kutaka… Pa nema brige! “Candy Universe” ima preko 90 različitih vrsta bombona i moćićete slobodno da izaberite baš one za koje smatrate da će se vašim posetiocima najviše svideti.

Javite nam se za pokretanje saradnje na Facebooku u inbox, ili na naš zvanični mail office@candyuniverse.rs. Takođe tu smo za sva dodatna objašnjenja, radnim danom od 8 do 16h u kancelariji pored telefona 011/7156848! Boris će se ispričati sa Vama i sve objasniti do najsitnijih detalja!

Veliki slatki pozdrav!