Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

DA LI JE ČOKOLADA KRALJICA SLATKIŠA


21-04-2019Kada biste morali da izaberete omiljeni slatkiš, da li biste mogli da se odlučiite: bombone, gumene bombone, kisele, penaste, čokolada, crna, bela, mlečna, ili možda lizalice...

 

Ah, jel može sve, verovatno bih pitala ja, a verujem i mnogi drugi.

 

Neke statistike kažu da je čokolada u blagoj prednosti na ostale slatkiše po broju svoojih fanova.

 

Možda je to iz razloga jer postoji mnoogo varijantii čokolade, vrsta i podvrsta, a definitivno svako od nas ima svoju omiljenu. Crna, bela, mlečna, rubi, sa lešnikom, keksom, kokosom, suvim grožđem, bademom.... Toliko izbora a od svakog kreće voda na usta

 

A tek će vam krenuti ako nastavite sa čitanjem.

 

Kao što znate, od skoro, u našem slatkom univerzumu u ponudi imamo i čokoladu. Vi birate da li će biti u topljenoj ili standardnoj varijanti u vidu tablice.

 

Danas predstavljamo tablice belgijske čokolade – moja čokoladna kreacija.

 

 

Kako nastaju naše čokoladne tablice?

 

Prvo što je neophodno je da odaberete od kojih sastojaka želite svboju čokoladnu kreaciju. Možete se opredeliti za neke klasične ukuse kao što su čoolada sa lešnikom, čokolada sa karamelom, rižom, kornfleksom ili plazmom.

 

Sve ove kombinacije su odlične i sigurne varijante sa kojima sigurno nećete pogrešiti.

 

Ako ste ljubitelj malo drugačijih ukusa i volite da istražujete i nalazite nove stvari, imamo odličane predloge: zamislite čokoaldu sa gumenim medama ili recimo sa tropic miksom,

 

 

Možete da izaberete jedan do dva sastojaka: Na primer čokolada sa plazmom i kandiranom trešnjom, ili sa indijskim orahom i kandiranom narandžom.

 

Da, da znamo da zvuči savršeno a ukus je još bolji.

 

Međutiim, ono što je najvažnije kod čokoladne kreacije je naravno čokolada koju koristimo. U pitanju je prava belgijska čokolada.Pun ukus i odličan kvalitet i savršeno topljenje su ono što je čini savršeno neodoljivom.

 

 

Sam proces pripreme čokolade traje oko 20ak minuta. Izaberete sastojke koje želite, mi ih pomešamo sa topljneom belgijsko čokoladom, izlijemo u kalup i ostavimo da se ohladi i dobije oblik tablice.

 

Nakon 20 minuta, čokolada se vadi iz frižidera i kalupa, stavlja se u papirnu kesicu i kutiju na kojoj  se nalazi oznaka za ukus koji ste izabrali. Ostaje samo da uživate.

 

Jedinstvena kombinacija koju baš vi izaberite je čini savršenim poklonom jer možete našravitinešto  totalno drugačije i personalno za osobu kojoj poklanjate.

 

 

Od sada čokoladu možete da poručite i u našem online šopu OVDE

 

Napišite nam koju čokoladu biste vi izabrali i koje ukuse biste voleli da kombinujete. Možda neki predlog uvrstimo u našu ponudu

 

 
Tagovi

čokolada