Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Da li ste spremni za izazov kiselog osmeha


25-03-2017Za neke ljude nema ničeg boljeg od kiselih bombona. Šokantno kiseo, pa senzacionalno sladak ukus je nešto što mnogi vole.

 

Retko ko je razmišljao o slatkišima kao o nečemu što nije slatko. U potrazi za novitetima, nastala je ideja koja u početku nije delovala kao nešto što će tako brzo da zaživi – kiseli slatkiši. Deca su bila oduševljena ovim ukusom, toliko da neka od njih sada jedu isključivo kisele bombone.

 

Proizvođači su počeli da prave nove i nove ukuse i uz neobična pakovanja to se pokazalo veoma uspešnim.

 

Postoje bombone koje su relativno kisele i one koje su izuzetno kisele i uglavnom privlače mlađe ljubitelje takvih slatkiša. Odrasli preferiraju manje kisele i tradicionalne ukuse, dok su tinejdžeri ti koji vole ekstremno kiseli ukus, kao što je “Toksični otpad” - bombone koje su postale poznate širom sveta baš zbog svoje izuzetne kiselosti. 

 

Kod nas možete naći umereno kisele bombone, kao što su: kiseli crvi, kisele trake u raznim ukusima, kisele špagete i blago kiselkasti voćni ukusi.

 

 

 

Predstavljamo vam 5 najkiselijih bombona na svetu. Neke su čak toliko kisele da izazivaju blage iritacije na jeziku, tako da biste poželeli da ih odmah ispljunete.

 

Shockers

 

Ono najbolje kod ovih bombona je što su dovoljno kisele, ali ipak ne previše tako da možete pojesti i celu kutiju, a da sačuvate svoje čulo ukusa i da vam ne bude loše.

 

Lemonheads

 

Ove bombone su evergrin među kiselim slatkišima. U vrhu su svih top lista bombona i vole ih sve generacije.

 

Sour Flush

 

Možda nisu tako brutalno kisele kao druge bombone na ovoj listi, ali su vredne pomena zbog svog karakterističnog ukusa. Ove bombone su u obliku wc šolje sa lizalicom u obliku četke koju treba da uronite u šolju gde se nalazi slatko kiseli sirup. Kiselost ovih bombona varira u zavisnosti od ukusa, na primer sirup od maline je kiseliji od grožđa.

 

 

Cry Baby Tears

 

Toliko su kisele da odmah izazivaju suze. Pa, plačljivci, da li biste zaplakali? Ipak, one su dobar izbor za sve koji vole kiselo.

 

Toxic Waste

 

Ove bombone su takoooo kisele. Ako ste ljubitelj bolno kiselih slatkiša ili samo želite da se našalite sa prijateljima i vidite ih kako plaču, ovo je pravi izbor za vas.

 

Neki ljudi vole kisele slatkiše, a neki baš i ne. Bilo kojoj kategoriji da pripadate, momenat kada ste prvi put probali kiseo slatkiš ostaje zapamćen.