Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

GUMENE VS ČOKOLADNE


07-10-2018 

 

Gumene bombone sa voćnim ukusima nesumnjivo su jedan od 10 najvećih svetskih izuma ikada.

 

Gumene mede, višnje, breskva srce, tropic mix,crvići, jagodice, dinje, breskva kolutići  samo su mali deo spiska koji raste iz dana u dan. Novi ukusi i različite varijacije su beskrajni. Kada smo bili mali za dobre ocene u školi dobijali smokupine i maline, gumene mede, cola flašice ili karamele. 

Teško da bilo ko može da zamisli detinjstvo – a i kasnije – bez gumenih bombona.

 

 

Pored toga što su godinama sladak deo našeg odrastanja, gumene i voćne bombone imaju čitav niz različitih ukusa. Postoje gumene bombone za svakoga - bez obzira da li volite slatke ili kisele, tvrde ili meke, sočne ili hrskave, svakako ćete naći pravi slatkiš za sebe. Takođe, voćni slatkiši su dobri i za ljude osetljive na laktozu.

 

Gumene bombone nas čine srećnijim i omogućuju da jedemo čitavu duguvoćnih ukusa, dok se istovremeno ludo zabavljamo. Šta kažete na to?

 

 

Muškarci, nemojte se bojati da će „voćne“ ili „gumene“ bombone zvučati „ženski“. Nemate se čega stideti dok uživate u neodoljivim gumenim medvedićima. A ako zaista želite da pokažete da ste „jači pol“, pokušajte da pojedete nekoliko XXL meda uzastopno! To je pravi test snage!

 

 

Odličan poklon i bezbroj različitih ukusa

 

Kada je reč o uživanju u slatkim ukusima, neodoljivi i umirujući ukus čokoladnih slatkiša je nešto sa čim se ne može meriti nijedna gumena bombona. Treba samo da odaberete omiljeni ukus.

 

 

Čokolada ima jedinstven ukus koji ne možete stvoriti nikako drugačije, dok voćni slatkiši uglavnom oponašaju ukus druge hrane. Ako vam treba još neki razlog, zamislite samo koliko različitih vrsta čokoladnih bombona imate: lešnik u čokoladi, jagoda u beloj čokoladi, rum-suvo grožđe u mlečnoj čokoladi....

 

Čokoladni slatkiši su takođe i odličan poklon za nekoga do koga vam je stalo. Zašto niko ne poklanja devojci gumene bombone na Dan zaljubljenih? Zato što su čokoladne mnogo bolja opcija!

 

Crna, mlečna, bela čokolada, sa bademom, lešnicima, karamelom... samo su neke od bezbroj različitih vrsta čokoladnih slatkiša. Možda sa nekim voćem, jagodom, narandžom...?

 

 

Dok jedete čokoladu vaše raspoloženje se značajno popravlja. Čini vas srećnim i zadovoljnim. Zato uživajte u slatkoj čokoladnoj senzaciji!

 

I, koje su slađe? Šta obično stavljate u kesicu kada pravite svoj omiljeni Candy Universe mix?
Tagovi

slatkisi