Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Kokos Klasteri


2015-07-02 14:06:30Drage moje i dragi moji slučajni prolaznici muškarci rešio sam da Vam malo detaljnije prikažem naše neuobičajene slatkiše i krećem baš od jednog poznatog ukusa, ali neuobičajenog za pronaći na ovakvom mestu kao što je Candy Universe štand.

Reč Cluster bi u prevodu sa engleskog jezika, bukvalno, značila jato. Što je kada se pogledaju svi ovi  klasteri iz naše ponude, lako za shvatiti jer oni izgledaju kao jedna mljackavosmućkastoneuredna masa komadića lešnika, kikirikija, badema ili pahuljica od kokosa izmešanih u nekoj velikoj posudi sa teeeečnoooom mlečnom čokoladom, nugat ili jogurt kemom, a onda prebačena  na neki rashladni sto da se ohlade, stvrdnu  i prebace kod nas u posude! ;)

 

 

The Dark Hand From Darknes!

 

Možda vam deluje da je ovaj moj izmišljeni proces proizvodnje daleko od stvarnosti... Ali realno i nije! Sve je to baš tako, samo na pokretnim proizvodnim trakama u Holandiji.

Da, na žalost, ovo čudo od slatkiša ne može profitabilno da se pravi kod nas... 

Jurili smo ove naše Holanđane proizvođače da nam malo taj proces pojasne i prikažu... Ali kao i svi paranoični zapadnjaci... NEĆE! Kažu to je poslovna tajna i nije za odavanje. Kraj.

Možda su oni klaustrofobičnonegativni, ali mi nismo! :P

Zato sam rešio da angažujem jednu milu klinku, jednu dragu tetu i gle neprijatnosti ... Baš mene!   Šta ćete... Mora i taj posao neki tužni nesrećnik da radi! hihihihihi

 

 

Ženo daj kafu! :)

 

A krećem baš sa ovim kokos klasterima, jer su u odnosu na ostale klastere iz našeg šopa, ali i mnoge slatke stvari koje imamo na štandovima... Stvarno posebni.  Ni na jednom drugom mestu ih nećete naći. Garantujem!

A sama situacija gde ja uzimam neki slatkiš u količini koja je baš meni, sada u ovom trenutku dovoljna/potrebna mi je sjajna! Hoću 3 klastera sa kokosom i ćao! Odo dalje po svom planu.

Kremasto su jogurtasto beli, sa gomilom krckavog kokosa čiji ukus me podseća na čuvene bakine čupavce, ali punoćom svog krema vuku na svetski poznate Rafaelo kuglice! Ovo krckanje u ustima sa komadićima kokosa koji obavezno zapadaju među zube je, čini mi se jako važan deo celokupnog ugođaja! 

Realno, samo još lešnik u sredini fali i verovatno bi nastao skandal! hihihihihi

Klinci se redovno umažu u ovaj lepi beli jogurt krem jer je ova gomilica sreće ipak prevelika za jedan njihov zalogaj... Mora da se gricne bar na pola. Pa još jedan na pola... Pa možda još jedan.

Tata... A oni gumenjaci... Gde su?

 

Meni  i dragoj teti je taman! Sad možemo i kafu da popijemo uz njih da vidimo kako ide taj ukus sa kokos klasterima. Kafa i kokos? ODLIČNO!!!

 

Punjene paprike bajo moj!

 

Ako se šetkate po tržnim centrima ovih dana, da li u nekoj kupovini ili samo u bežaniji od vrućine... Svratite do nas i probajte baš ovaj Kokos Klaster. Odnesite i baki! Čisto da je podsetite da odavno nije pravila čupavce...

 

Veliki slatki pozdrav od mene, ali znajte da ćemo i sledeće nedelje da vam pravimo zazubice sa nekim drugim, opet neobičnim klasterima! 

 

 
Tagovi

slatkisi;