Besplatna dostava!
Besplatna dostava!
  • Moja Korpa
Prijavi se
LETO I SLATKIŠI - Candy Universe

LETO I SLATKIŠI


Autor: Marija ; Kategorija: Pakovanje sa gumenim bombonama

29.06.2020.

Za prave ljubitelje slatkiša dileme nema – omiljeni slatkiši idu uvek i uz svaku temperaturu. MI to apsolutno razuemo i podržavamo.

Da li je leto vreme za slatkiše?
 
Iako se kišno vreme odužilo malo više nego što smo to očekivali i većina nas je već odavno spremila letnje stvari, leto i sunce i visoke temperature su odmah iza ćoška. Naravno sa njima dolazi i obavezna tema - Šta da jedem, kako da smršam, da li slatkiši goje?
Čak iako ne razmišljate o dijeti, ishrana se svakako menja sa dolaskom toplijeg vremena. Prijaju nam lakši i osvežavajući ukusi.Za prave ljubitelje slatkiša dileme nema – omiljeni slatkiši idu uvek i uz svaku temperaturu. MI to apsolutno razuemo i podržavamo.
Nama leto miriše na slatkiše, na lepe i zabavne stvari koje volimo, a i neki slatkiši nose miris leta.
Ako razmišljate o kalorijama i šta bi trebalo da jedete i da li da uopšte jedete slatkiše, malo smo istraživali i našli brojne savete na ovu temu.
 
Prvo da podsetimo na naše slatkiše bez glutena o njima smo već pisali OVDE a svi koji su na bezglutenskoj ishrani verovatno su već dobro upoznati sa našim velikim izborom bombona bez glutena. 

Lepo vreme svakako utiče i na to da smo krenuli sa vežbanjem jer samo ispravna ishrana ne može bitno da promeni stvari. Verovali ili ne, jedan od najboljih načina da posle vežbanja unesete proteine u telo je da pojedete gumene mede.
Mnogima vežbači koji posle treninga uzimaju par gumenih bombona izgledaju čudno. Ali, samo zato što je nešto “slatkiš” ne mora da znači da je nužno loše za vaše telo.
Mi smo mišljenja da u svemu treba biti umeren jer tek tada nastaje pravo uživanje.
Napravili smo i top listu slatkih ukusa za sunčane dane i izabrali naše favorite:
Pertle
Gumene mede
Šarene kisele trake
Jagoda u beloj čokoladi
Tropik miks
Voćne žvake
Jogurt srca
Badem tiramisu
Narandžina kora u mlečnoj čokoladi
Breskva kolutići
O ovoj temi smo takođe opširnije pisanli u blogu Zašto je dobro jesti gumene bomobone posle teninga.
Takođe postoje i mišljenja da slatkiši uopšte ne goje i da su ljudi koji ih jedu zdraviji i mršaviji - za detalje pročitajte Slatkiši ipak ne goje


Kako izgleda tvoj miks slatkiša napiši nam u komentaru?
I naravno, zanima nas da li jedeš slatkiše tokom leta?

Izvor: Candy Universe
Loading...