Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Modni detalji koji će obradovati svakog ljubitelja slatkiša


2015-05-24 00:24:37Ako volite da obradujete ono dete u sebi ne samo slatkišima nego i veselim detaljima - ono što sledi će vas ostaviti bez daha!

Odabrali smo za vas neke od najslađih modnih detalja sa motivima sladoleda, čokolade, kapkejkova i čega sve ne!
Samo nastavite da listate, a u komentarima ćemo se radovati da pročitamo koji od ovih modnih detalja biste najviše želeli da imate. 

Na samom početku, ove šarene haljinice što ne ostavljaju ravnodušnima ni velike ni male dame! Motiv sladoleda je sve popularniji, a na ovim šorcevima izgleda stvarno preslatko!Ako voliš mafine, a voliš i da ukrasiš svoj telefon - ovakvi detalji su pravi pogodak!Ko kaže da dečaci ne mogu da nose vesele, sladoledaste printove, a da i dalje izgledaju muževno?! Onaj ko je ovo napravio sigurno je baš ozbiljno zaljubljen u nutelu! 
Verovali ili ne, ova narukvica napravljena je ručno, od polimerske gline.I evo još detalja za tvoj telefon! Čokoladasta maska koja izgleda taaaako realistično!A ako te je maska za telefon obradovala, onda će i ova luda torbica! U slučaju da su neki od detalja sa gornjih slika za tebe ipak malo preupadljivi, evo jednog diskretnog rešenja koje će te uveseljavati tokom celog dana. I još malo radujućih ukrasa za tvoj telefon!A kako ti se čini ova neverovatno slatka kombinacija?Diskretno i toliko slatko da je skoro pa jestivo! Predstojećem letu malo koji motiv priliči kao motiv sladoleda. Ili gomila njih na jednom mestu!Odmah nas je ovaj prsten podsetio na naše vanila, jagoda i čokoladne kuglice! 
Uz malo veštine i polimerske gline i njega možeš napraviti sam(a).Sa ovakvim cipelicama sigurno je i put do snova slađi!I za kraj, za nešto veštije devojčice, devojke i žene, evo jednog tutorijala upravo za ono što većina pripadnica ženskog pola mnoooooogo voli, a to su, naravno, cipele!
Ukoliko imate neke stare, a mnogo drage, kojih ne želite da se odreknete, bacite oko na ovaj video i možda dobijete ideju kako da ih ukrasite za ovo leto. 

https://www.youtube.com/watch?v=DnGRDRA7C_k