Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Najveća gumena bombona na svetu


04-08-2017 

 

Verovatno ne postoji ljubitelj slatkiša koji bar nekad u životu nije pomislio kako bi bilo straava da ima oogromnu bombonu, čokoladu ili neki drugi slatkiš.  I kako uživa u njenom ukusu danima.

 

Neki proizvođači su zaista krenuli u proizvodnju ogromnih gumenih bombona, što se ispostavilo kao dobra odluka jer su ljudi bili oduševljenim ovakvim slatkišima.

 

Naravno, prvo su se pojavile gumene mede i gumeni crvi, najpopularniji gumenjaci.

 

 

Gumeni meda koji je težak 2 kilograma i visok 25 cm brzo je postao prava atrakcija. Ukus i oblik je isti kao i malih gumenih meda.

 

Na internetu se mogu kupiti i masivni gumeni crvi koji su 128 puta veći nego uobičajeni, imaju 16 cm i čak 4.000 kalorija.

 

Kasnije su se pojavile i ostale popularne gumene bombone, kao na primer flašica Coca Cole.

 

 

Najveća gumena bombona - ogromni, slatki, crveni piton, težak je više od 12 kilograma i dugačak skoro 2,5 metra.

 

Osim što je jako velika, ova gumena bombona zaista izgleda kao najveća zmija. Ima sve šare, udubljenja i ukrase poput prave zmije, kao i karakteristične oči.

 

Ne znamo koliko bi ovu bombonu čovek uopšte mogao da pojede, jer ima ukupno 36.720 kalorija. To je dovoljno da odrasli čovek namiri sve svoje dnevne potrebe za mesec dana.

 

Proizvođač gigantske bombone je Vat19. Dali su joj ime Party Piton i tvrde da se ova gumena bombona može podeliti u 306 porcija po 40 grama, a u njega bi stalo 1.109 običnih, normalnih gumenih bombona.

 

 

Preporuka uz sve ove ogromne bombone je da se ne jedu odjednom, već podeljene na manje porcije.

 

Nešto manje od ovih fascinantno ogromnih bombona možete da probate i u Candy Universe-u. To su XXL gumenjaci. A možete ih probati u obliku zmije, žabe, jaja ili jagode.