Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

OSVOJI SLATKIŠE U IZNOSU SVOJE KILAŽE


20-11-2018 

 

Nagradna igra je počeeeelaaa!!!
Spremili smo ti najslađi ulazak u novu godinu - kilograma slatkiša koliko si težak.

 

Znamo da je leto i vreme dijeta prošlo, sada možeš da daš svoj makimum. U letnjoj nagradnoj igri Ne treba ti telo za plažu, ponosno pokaži svoju kilažu  https://www.candyuniverse.rs/blog/spisak-dobitnika-nagradne-igre--ne-treba-ti-telo-za-plazu-ponosno-pokazi-svoju-kilazu  glavna dobitnica Ognjena Todorović  osvojila je 76kg slatiša.

 

 

Ceo live dodele nagrade pogledaj na našoj FB stranici na linku https://business.facebook.com/candyuniversebelgrade/videos/1012909595546811/

 

Sjajna reakcija svih vas nas je podstakla da opet dodelimo istu nagradu.

 

Koliko slatkiša  ti možeš da osvojiš ?

 

Da bi učestvovao u nagradnoj igri potrebno je da na bilo kom našem štandu kupiš slatkiše u iznosu od 400 dinara, upišeš svoje ime i broj telefona na poleđini računa i ubaciš račun u kutiju.  Izvlačenje dobitnika je 4. Januara, a spremili smo i 4 utešne nagrade po 1kg slatkog miksa.

 

Detaljna pravila pročitaj ispod ovog teksta i piši nam ako imaš neko pitanje

 

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE – Osvoji slatkiše u iznosu svoje kilaže

 

 

  1. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA NAGRADNE IGRE
  2.  

U svrhu promocije Candy Universe, ovim putem javno objavljujemo pravila za nagradnu igru koja će biti organizovana na teritoriji Republike Srbije u skladu sa odredbama ovih Pravila i propisima kojima se uređuje javno obećanje nagrade. Učestvovanjem u ovoj nagradnoj igri, učesnici prihvataju ova Pravila. Nagradna igra počinje 19 novembra i završava se 31. decembra 2018. godine.

 

  1. OPIS I USLOVI UČESTVOVANJA

 

Kupovinom bilo kojeg Candy Universe proizvoda u iznosu od 400 dinara ili više, učesnik stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri. Svi fiskalni računi popunjeni podacima (ime i broj mobilnog telefona) i ubačeni u kutiju na prodajnim mestima Candy Universe-a do 31. decembra, učestvuju u izvlačenju nagrade. Fiskalni računi proizvoda sa popustom ne mogu učestvovati u nagradnoj igri.

Učestvovanjem u nagradnoj igri Učesnik je saglasan da se njegovi podaci koriste za SMS promociju Candy Universe akcija, a Učesnik će u svakom trenutku moći da se odjavi sa istih.

 

  1. NAČIN POSTUPKA DODELE NAGRADE

 

Učesnik može da učestvuje sa neograničenim brojem prijava. Učesnici koji dobiju nagradu na izvlačenju biće kontaktirani od strane Organizatora na osnovu podataka koje su ostavili. Organizator se obavezuje da će o dobitku nagrada obavestiti javnost na društvenim mrežama odmah po kontaktiranju dobitnika. Organizator se obavezuje da će podatke čuvati i obrađivati u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Nagradni fond:Glavna nagrada su slatkiši u težini glavnog dobitnika. Ostale nagrade: 4x1 klograma Candy Universe slatkiša.

 Datumi izvlačenja: 4 januar

Prva nagrada je x kilograma slatkiša (u težini dobitnika)

Ostale nagrade su: 4x1kg slatkiša (za svaki grad posebno: Beograd, Niš, Kragujevac, Novi Sad).

 

  1. POREZ

 

Dobitnik ne snosi nikakve troškove poreza, obaveza ili naknade direktno povezane sa nagradom dodeljenom na ovom nagradnom konkursu.

 

  1. ODGOVORNOST

 

Organizator ne preuzima odgovornost za (ne)ispravnost podataka koje učesnici ostavljaju.

 

  1. PRAVO IZMENE OPŠTIH PRAVILA NAGRADNE IGRE

 

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vreme, iz opravdanih razloga, izvrši izmene ovog nagradnog konkursa, uz obavezu da iste, bez odlaganja, objavi na web stranici www.candyuniverse.rs.