Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

OVO JE ZAISTA IDEALAN POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH


10-02-2019 

Bliži se dan zaljubljenih. Opet, rekli bi neki.

 

Ovaj praznik ne spada u baš omiljene kod Srba ali se sve češće obeležava. Svuda se polemiše o tome da li je Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun, da li ga proslavljati ili ne…

 

Na nekim forumima je čak i zastupljeno mišljenje da su protivnici proslavljanja ovog dana uglavnom žene koje ne dobiju poklon ili ne dobiju željeni poklon. Jer - ko još ne voli pažnju i iznenađenje?

 

Odabir idealnog poklona je ipak ono o čemu se najviše priča.

 

Kakav god odnos da imamo prema ovom danu svakako kreće panika. Šta da izaberem, da li će se to njoj ili njemu dopasti? Naravno, kreće guglanje i pokušaji da postanemo eksperti za modu, nakit, parfeme, slatkiše, cveće... Govorimo sebi: nađi nešto originalno, drugačije, savršeno!!!

I tako sve do ludila.

 

Ok, sutra ću da razmislim o tome, imam još par dana. Da li vam zvuči poznato?

 

I koliko god da ste zaljubljeni, u vezi, sami, pred raskidom ili nesrećno zaljubljeni, ne mogu da nas zaobiđu poruke sa svih strana - šta pokloniti devojci, 10 najboljih poklona, nikako nemojte ovo da poklonite za Dan zaljubljenih, Kako izabrati najbolji poklon i milion sličnih saveta.

 

Prema mnogim istraživanjima, očigledno je da muškarci nisu toliko zainteresovani za proslavu Dana zaljubljenih - 32 odsto njih je priznalo da bi bili srećni da taj dan provedu izležavajući se u krevetu ceo dan, a 57 odsto njih je otkrilo da bi uživalo u specijalnoj masaži. Takođe, jedna petina radije bi od devojke želela da dobije karte za velike utakmice, dok čak 70 odsto muškaraca želi samo seks.

 S druge strane, kada je poklon dami u pitanju, 40 odsto muškaraca je reklo da je cveće način da se kaže „Volim te“, dok tako misli samo 4 odsto žena. Trećina ispitanih žena priznala je da za poklon želi nakit, a čak 40 odsto njih žele da dobiju spa tretman.

 

Mi ćemo vam naravno predložiti slatkiše kao idealan poklon. Ali ono što smatramo da je najbitnije je ljubav. Jer ljubav se ne meri poklonom, već pažnjom i nežnošću.

I ne samo prema ženama. Često zaboravljamo da i muškarcma treba podjednako nežnosti, iako oni to ne žele baš uvek otvoreno da priznaju.

 

Ako vaše voljeno biće voli čokoladu - a ko je ne voli - evo naših saveta:

 

Čokolada je, koliko god to u prvi mah  delovalo kao kliše, idealan poklon. Jer, kao što znamo, u istraživanju je 9 od 10 ljudi reklo da voli čokoladu. Deseti laže.

 

Živela ljubav!

 

 
Tagovi

slatkisi