Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

RUBI ČOKOLADA


04-08-2019Da li se probali rubi čokoladu?

 

Ako još uvek niste a zanima vas kakvog je ona ukusa, teško da možemo da vam objasnimo, jer kažu da ona nije ni gorka, ni mlečna, ni slatka.

 

Kako navode njeni tvorci, osećaj koji izaziva ovaj ukus nije klasičan čokoladni ukus, podseća na voćni i kremasti sadržaj.

 

Raskošna ružičasta boja čokolade stvara osećaj zbog kog očekujete eksploziju voćnih ukusa i blage voćne kiselosti.

 

Međutim, prvo što osetite je autentičan ukus mlečne čokolade kremaste strukture i tipične tamne note kakaa, a zatim talas ukusa šumskog voća sa prepoznatljivim notama maline i borovnice vrlo blago kiselkast.

 

Fantastične atraktivne pink boje ovu čokoladu već neko vreme svrstavaju u vodeće svetske  trendove kada su slatkiši u pitanju.

Foto:Internet

 

Odlično se uklapa sa drugim ukusima i dobro kombinuje sa ostalim sastojcima.

 

Zrna kakaa koja su upotrebljena za ovu vrstu čokolade sakupljane su iz različitih regija u kojima se ova biljka uzgaja, pa odatle potiču ružičasti tonovi, koji nisu dobijeni dodavanjem veštačkih boja.

 

Bilo je potrebno čak 13 godina predanog rada kako bi se dobio novi ukus i da, kako stručnjaci kažu, pronađu način da se iz ove posebne vrste kakaa izvuče ono najbolje za ovu čokoladu.

 

Rubi čokolada je idealni slatkiš za leto.

 

 

Na Candy Universe štandu u Ada Mall-u možete probati belgijsku rubi čokoladu. A napravili smo  i nekoliko kombinaciju zanimljivih ukusa, rubi sa kokosom I čija semenkama, rubi sa orašastim plodovima (bademi, pistaći, lešnik) kao I kombinaciju sa belom belgijskom čokoladom.

 

Jedino što preostaje je da je probate i javite nam utiske.
Tagovi

slatkisi;