Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Sarin slatki svet - Upoznavanje sa Sarom


2015-03-17 11:20:46Prošlog puta, malo sam vam pričala o sebi i mestu na kom radim, ali nisam vam pomenula najvažniju stvar - Saru!

Pre par meseci, tu negde početkom jeseni, probudila sam se u jednom od onih dana kad ti baš ništa ne ide od ruke. Nešto si sav obavezno i nervozan i musav i nikakav, i rušiš sve čega se takneš, i malo ti se plače, a malo vrišti, i sve tako redom. E, u jednom od tih takvih dana sam je upoznala.

Stajala je pored štanda, gledajući u slatkiše širom raširenih očiju.

- Teto, je l' sve ovo tvoje? – nasmejala sam se i objasnila joj da nije, da ja tu samo radim.

- Kad porastem, ja ću, znaš, da sagradim kuću od slatkiša, sigurno! Isplanirala sam to još davno i već sam jednom probala da napravim jednu za lutke, od čokolade, samo što se mami to baš i nije dopalo. Ali dobro, kad porastem, sigurno ću smeti i takve stvari.

Sa svetlosmeđim uvojcima, i krupnim, tamnim, radoznalim očima, obučena u neobičnu haljinicu crvene boje, stojeći pored svih tih slatkiša i pričajući tako, kao ozbiljno, čas bi delovala kao najmanje i najslađe dete koje biste mogli da zamislite, a čas potpuno, potpuno odraslo i apsolutno rešeno da nabavi tu kuću, kaže, lepšu i veću čak i od one u koju su upali Ivica i Marica!

 

Sara mi je tog dana ispričala sve o snovima i o tome šta znači u njih stvarno verovati. Izgleda da mi odrasli baš nemamo pojma.

 

Samo, sad moram da idem. Onaj deka za kog sam se već pomalo zabrinula je upravo prošao! Korača prema kafiću i znam da će uskoro da svrati i do slatkiša. A Sarina priča vas čeka za koji dan. Nemojte biti nestrpljivi! Sara kaže da je i strpljenje mnogo važno, a posebno kad je o snovima reč. Ona to sigurno najbolje zna.

 

Izvor fotografija: imgkid.com, fotki.yandex.ru