Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Slikaj se za InstagRam i osvoji 1001 gram bombona


11-03-2017Posle novogodišnje trke za iPhone, spremili smo vam novo slatko iznenađenje - 10. marta počela je Candy Universe Instagram nagradna igra: Uđi u RAM, postavi sliku na INSTAGRAM i osvoji 1001 GRAM!

 

Na svim našim štandovima postavljeni su Candy Universe ramovi za fotografisanje. Svaki kupac može na što kreativniji način da napravi portret, okači fotografiju na Instagram sa haštagom #candyuniverse i tako učestvuje u nagradnoj igri. Potrebno je da stavite profil na javno i  zapratite nas kako bismo mogli da vidimo vaše fotografije.

 

Pobednička fotografija biće ona koju naš žiri proglasi najzanimljivijom, najgotivnijom, najsmešnijom. Fotografije možete postavljati do nedelje u 20 časova. Autor pobedničke fotografije osvaja 1001 gram slatkiša (1kg). 

 

Živimo u vreme vizuelne kulture, slika je sve i dobro znamo da ona govori više od hljadu reči. Na Instagramu svi vole da gledaju, a tu su i oni koji vole da budu viđeni. Zato budite kreativni, blesavi, drugačiji, zanimljivi, originalni, svoji, simpatični...

 

 

Želimo da vas vidimo jer ste nam bitni.

 

Zajedno, pozitivnom energijom, da izazovemo veliki prasak u našem slatkom univerzumu.

 

Komisija koju su činile naše koleginice proverila je ispravnost ramova i utvrdila da foto modele čine slađim, baš kao naši slatkiši.

 

Pokažite nam taj osmeh koji izazivaju Candy Universe bombone i na vašem licu.

 

            

 

Nagradna igra može da počne!