Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Sreću čine male stvari...i glavna nagrada


24-12-2016 

Skupljanje kupona, lepljenje markica, seckanje, greb-greb, pogađanje brojeva, lizanje sladoleda, lajkovanje, šerovanje…  Živimo u vremenu kada nas sa svih strana bombarduju da isprobamo da li smo srećni.

Skoro svaki građanin Srbije sanja situaciju »šta bi bilo kad bi bilo«.

 

Čim otvorimo čips, skinemo čep, kupimo novine - nudi nam se potencijalni ekstra dobitak.

 

Milioni, stanovi, automobili, sve to možemo da dobijemo uz samo malo truda. Ako popijemo kafu, pojedemo sladoled, zaokružimo broj. Samo je bitno da je to baš taj pravi sladoled, prava kafa i pravi brojevi.

 

Jednostavno. Sreća nadohvat ruke.

 

Pa zašto onda da ne ispružimo ruku i zgrabimo je baš mi.

 

Mnogi sam život doživljavaju kao igru na sreću. Ali život je jedan, jedno učestvovanje. Valjda iz tog razloga podležu masovnom učešću u raznim nagradnim igrama.

- Što više igram, veće su šanse da dobijem. Možda baš ovog puta ubodem!

 

Like i share. Najzastupljeniji i mnogima najiritantniji vid igara na sreću koje su okupirale društvene mreže u poslednje vreme.

Svi mi imamo među prijateljima ljude čije smo objave stavili na skriveno jer su nas neprestano bombardovali šerovima o dečijoj posteljini, kozmetici, kuhinjskim pomagalima, garderobi za ljubimce i ostalim, svim mogućim potencijalnim nagradama. Nije bitno šta je, važno je da se dobije jer ako je „za dž“ - slatko je.

 

Ja sam uvek bila skeptik prema nagradnim igrama. Uvek su nagrade osvajali tamo neki, daleki i meni nepoznati ljudi. Odbijala sam da učestvujem verujući da je sve namešteno.

 

Jednom prilikom, posle izvlačenja glavne nagrade jednog poznatog brenda kafe, desilo mi se da mi je telefon zvonio ceo dan. Svi su me zvali da mi čestitaju. Dobitnica je bila moja imenjakinja.

 

Iskreno, osetila sam crva zavidnosti. Želela sam da sam to stvarno ja.

 

Neposredno posle tog događaja upoznala sam lika koji je dobio automobil.

Znači, moguće je! Lika sam zgrabila za sebe kao taliju (ne zbog automobila), a nagradnim igrama sam dala šansu jer ništa nije crno-belo.

 

 

Sećam se godina kada su porodice dočekivale Novu godinu uz obavezno loto izvlačenje ili lutriju.

 

Loto devojke su bile zvezde, a ljudi su sa nestrpljenjem isčekivali taj trenutak izvlačenja. Verovali su u sreću. Praznična atmosfera, porodica na okupu i dobra energija su već sami po sebi sreća, a dobitnik nagrade - e on je već zaista redak srećnik.

 

Ono što je najlepše u svim tim igrama je da smo svi jednaki i da svi imamo podjednaku šansu da budemo pobednici. Kako kaže izreka - „Ko misli da je srećan, taj je zaista srećan“.