Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

ŠTA POKLONITI OSOBI KOJA OBOŽAVA SLATKIŠE


23-12-2018Da li poznajete nekoga ko jede slatkiše pre ručka? Da li imate prijatelja koji veruje u balans da ako za ručak ima salatu odmah nakon toga mora pojesti nešto duboko utopljeno u karamel i čokoladni preliv?

 

O da, slatkiši su dobili potpuno novu dimenziju, a ljudi su konačno počeli da misle izvan kutije (outside the (cookie) box)). Sva ta ljubav koju kolektivno osećamo prema slatkišima dovela je do toga da danas postoje nekada potpuno nezamislive jestive slatke stvari. Na primer, čokolada sa 24-karatnim zlatom. Valjda da bismo se osećali moćno, kraljevski, dok uživamo u njenom ukusu. Krofna nije više samo to, postale su prava mala umetnička dela. Kolači koje spremamo postali su sve osim običnog deserta posle ručka. Slatkiši su, osim zadovoljavanja naše potrebe za slatkim, postali neophodno zadovoljstvo svih naših čula.

 

Praznici su iza ugla i vreme je za poklone. Znamo koliko je teško naći savršen poklon, ali isto tako znamo da su omiljeni slatkiši poklon kome se uvek obradujemo i koji garantovano izmami osmeh.

 

Šta pokloniti prijateljima koji vole slatkiše? Pa naravno - slatkiše! Jedino oko čega treba da se potrudimo je da to budu zaista njihovi omiljeni slatki ukusi.

 

Evo nekoliko naših predloga:

 

Ljubiteljima crne čokolade je lako izabrati poklon. Nema mnogo dileme, bitno je da je čokolada crna. Miks od lešnika, badema, aronije, brusnice, kafe, narandže, i sve to u odličnoj crnoj čokoladi. Ovaj poklon garantovano neće završiti na nekoj gomili nepotrebnih stvari koje smo dobili i ne-znamo-šta-s-njima. Odmah bih znala kako da ga upotrebim.

Uz ovo možete ostaviti i neku zanimljivu poruku: Come to dark side.

 

 

Ljubitelji bele čokolade su posebni i uglavnom u manjini. Iako neki tvrde da bela čokolada i nije čokolada, oni se nikada ne bi složili sa tim. Kombinacija jagode prelivene belom čokoladom je ukus kojim ih možete kupiti za sva vremena.

 

Pored toga, jabuka sa cimetom, kokos kockice, bademi i lešnici, naravno u beloj čokoladi, napraviće vaš poklon savršenstvom svih poklona.

 

 

Obožavaoci gumenih bombona. Čini se da im je lako udovoljiti, ali ne. Pravi ljubitelj gumenim bombonama daje novu dimenziju koju običan sladokusac možda čak i nije sposoban da vidi, odnosno oseti.

 

Oni su perfekcionisti slatko-kiselkastih ukusa. Njihov detinjasti šarm nikad ne sme da vas zavara, jer ako slučajno ne pogodite omiljene bombone budite spremni na doživotni hejt. Zato je sigurica jedan ogroman miks svih mogućih gumenjaka: mede, crvići, kolutići, gliste, jagodice, kisele trake…

 

 

Svaštare. I oni deluju kao osobe za koje uvek imate zicer poklon. Tri kutije sa najboljom kombinacijom čokoladnih i gumenih slatkiša i poklon je spreman.

 

Naš predlog je da uz to dodate i učešće u nagradnoj igri i možda ta vama draga osoba osvoji slatkiše u svojoj kilaži. E to je pravi poklon nad poklonima

 
Tagovi

slatkisi