Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Sve po spisku


20-11-2016 

Grad je okićen. Pre roka ili ne, ne znam. Znam samo da čim se upale šarene sijaličice i zasvetle ulice tom posebnom svetlošću koja nosi radost, meni sve postane lepo.

 

Odjednom mi ne smeta zima, ni hladan vetar. U stanju sam da koračam ulicama jako dugo prepuštena tim trenucima - svetla, gužva, izlozi… I neizbežno bombardovanje šljaštećim reklamama. Ludilo koje poziva na kupovinu.

 

Da, vreme poklona. Period godine ispunjen praznicima i raznim slavljima. Slave, Nova godina, Božić, nekoliko rođendana…

 

 

Ja sam nekako sklona pravljenju raznih spiskova. Spisak za kupovinu, spisak obaveza, spisak želja i ciljeva. Naravno, ni kupovina poklona ne prolazi bez toga.

 

Na prvom spisku su svi ljudi kojima bih volela da poklonim nešto, bliski rođaci, najbolji prijatelji, dečko, kolege i još po neka draga osoba. Ovo radim da kojim slučajem ne bih nekog izostavila.

 

E, drugi je spisak poklona i stvari za kupovinu. Posebnu stavku zauzima kupovina ukrasnog papira, mašnica, ukrasnih kanapa.

 

Kako odabrati pravi poklon? Nekad je lako, nekad mi je potrebno malo više vremena. Ali cilj je uvek isti. Ne razmišljam mnogo o tome koju posluku porati.:)

 

Situacija kada znam da neko želi nešto konkretno je idealna.

 

Par stvari mi je jako bitno pri odabiru poklona. Da je poklon u skladu sa osobom kojoj poklanjam, da nosi ličnu poruku, da je kreativan, zabavan i da obavezno pokazuje ljubav. I da, jako mi je važno da bude lepo upakovan. Dobro, možda malo više stvari mi je važno. Ali sve to iz razloga što mi je stalo da dragim ljudima pokažem da su mi bitni, što i jeste poenta darivanja.

 

Mnogi smatraju klišeom, ali ja zaista volim da poklanjam klasične poklone: cveće, knjige, slatkiše.

Savršen trenutak je kada nađem poprilično neobične te sasvim obične stvari. Kada svaku od njih čini posebnom baš to što sam je ja izabrala.

 

Na kraju krajeva, važno je vreme koje provedemo misleći na sve te nama drage ljude. A pokloni - oni su tu da to upotpune i zaslade sve naše veze. Bitno je da su od srca.

 

Ako ste krenuli sa pravljenjem vašeg spiska, evo ideja za poklone kojima ćete reći sve u jednom pakovanju http://www.candyuniverse.rs/korak1