Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Top 5 torti za istinske ljubitelje slatkiša


2015-03-27 14:20:20Ako obožavate čokoladu, uživate u tortama, a reč „preslatko“ vam je potpuno nepoznata – na pravom ste mestu! 
Predstavljamo vam top 5 torti koje su, zapravo, nešto između torte i slatkiša. Naime, kao glavna dekoracija u izradi ovih torti, poslužili su upravo – slatkiši.
Svi vi koji ih beskrajno volite uživaćete u ovoj listi koju smo pripremili za vas.
 

 

 

Ovaj čokoladni šareniš možete i sami napraviti veoma lako. Sama torta može biti sačinjena od bilo kog materijala, a slatkiše koji je krase odaberite spram sopstvenog ukusa ili spram ukusa onog kome je namenjena.

 

 

 
Ovo je jedna od najboljih načina da iznenadite ljubitelja slatkiša! Sama torta, naravno, može biti sačinjena od sastojaka od kojih poželite, a onaj ko je dobije – neće znati šta se unutra krije dok je ne zaseče i ne vidi pravo slatko carstvo kako se preliva na sve strane.

 
Ko kaže da cheesecake mora biti standarno – voćkasti? Zašto ga ne napraviti u čokoladnom izdanju i ukrasiti jednako čokoladnim slatkišima? Čini se da je ovo pravi izbor za sve ljubitelje gumenih bombona! Naravno, možete je ukrasiti i nekim drugima, ali, obećavamo: klinci će baš jednom ovakvom biti prosto oduševljeni!
 

Još jedna za one koji vole slatka iznenađenja! Ako je napravite od nešto čvršćeg materijala, imate mogućnosti da u nju ubacite gotovo sve slatkiše koje poželite.

 
U slučaju da se odvažite da napravite jednu od ovih ukusnih kalorijskih bombica koje raduju sva čula – u našoj online prodavnici ili na štandovima možete da se opredelite za preko 120 različitih dekorativnih ukusa. 

Pa, sladokusci, šta čekate? Zakoračite u carstvo neverovatnih ukusa!

A ako vam se ova slatka foto-priča dopala obavezno bacite oko i na ovaj slatki recept.


Izvor fotografija: 
thevelvetcakeco.com, pinterest.com, willowcottagegarden.wordpress.com, 
bakingmad.com, cutediyprojects.com