Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Top 8 idealnih poklona za Osmi mart


03-03-2018Pronalaženje idealnog poklona za žene nikad nije bilo lako. Iako se žene generalno raduju svakom poklonu, uvek postoji opasnost da napraviš grešku i pokloniš nešto što nije to što je ona očekivala.

 

S obzirom na to da je teško pročitati misli bilo kojoj ženi jer - žene ni same ne znaju šta misle i hoće, jako je bitno pripremiti se na vreme - planski i detajlno.

 

Sve žene vole slatkiše. Osim onih koje ne vole, a tih je jako malo.

Znači, ostaje samo da nekako saznaš koji slatkiši su joj omiljeni i tako izabereš idealan poklon za Osmi mart.

 

Mi ti dajemo preporuku za sve žene koje bi, uz pažnju, trebalo da obraduješ i nekim poklončićem.

 

Devojka – u zavisnosti od godina, naša preporuka za slatki poklon za devojku pada na čokoladne bombone i to na ljubavni miks. Ako je veza duga, ili planiraš da to bude, želiš da naglasiš i istakneš svoju ljubav malo više, tu je Mega ljubavni miks. Savršena kombinacija bombona koja obara s nogu. A realno, to je i cilj koji želiš da postigneš.

 

 

Žena – sopstvenoj ženi je uvek teško odabrati idealan poklon. Šta god da odabereš biće ok al - moglo je i bolje. Zato preporučujemo neko od naših Mega pakovanja, a miks ukusa i sastav prepuštamo tebi – na primer mega čokoladni.

 

Ljubavnica - Idealan slatki poklon za ljubavnicu je paketić bombona 18+. Broj i boju prepuštamo tebi, jer o ukusima ne treba raspravljati.

 

Sestra mega Party Mix, školski miks ili kiseli miks. Ovde stvarno imate dosta prostora za kombinovanje. Sve zavisi od toga šta tvoja sestra najviše voli – pod uslovom da si zapamtio. Ako ne, uvek ostaje opcija Mega Candy Universe Miksa koji je šarenolika kombinacija, od svega po malo.

 

 

Majka – kada biramo poklon za majku, uglavnom se držimo provereno dobrih stvari. Jedna je majka, voleće te šta god da joj pokloniš. Naša preporuka je da u klasične ukuse ubaciš i malo neobičnih novih ukusa i tako je iznenadiš. Nešto čokoladno, novo u zavisnosti da li više preferira belu ili tamnu čokoladu. Idealne kombinacije mogu upotpuniti đumbir u mlečnoj čokoladi, mango klasteri, smokva u beloj čokoladi sa borovnicom...

 

Baka – za bake je najbolja opcija stara dobra klasika. Bake uglavnom ne vole promene i uvek se obraduju ukusima iz mladosti. Ako je u pitanju starija baka, preporučujemo da izabereš mekšu verziju bombona.

 

Tetka/Strina/Ujnabombonjerice sa klasičnim ukusima su pun pogodak. Badem u mlečnoj čokoladi, Lešnik u beloj, marcipan, suvo grožđe dražeji ili miks od dražeja u najfinijoj tamnoj čokoladi.

 

 

Komšionica - U zavisnosti od uzrasta i bliskosti sa komšinicom, izbor prepuštamo tebi na osnovu prethodnih grupa koje smo naveli. Ako je komšinica ipak posebna i ne pripada nijednoj od gore predloženih kategorija, naš predlog je da napraviš jedan savršeni miks bombona. Svakako nećeš pogrešiti.

 

Savet plus: obrati pažnju da se poklončići ne pomešaju. Baka može biti prijatno do skandalozno neprijatno iznenađena ako joj greškom daš poklon namenjen ljubavnici.