Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Blog

Slatkisi

Zanimljivosti

Akcije

Uradi sam(a) - 6 kreativnih poklon ideja koje će vas oduševiti


2015-05-03 07:51:34Ako uživate u poklonima, u njihovoj kupovini koliko i u primanju, onda sigurno znate da su najlepši darovi upravo oni napravljeni s najviše duše, namenski - baš vama, ili pak oni koje baš vi sačinite za nekog dragog, dobro poznajući ukus i obraćajući pažnju na detalje.
Ljubitelji poklona znaju i još nešto - da teško da postoji loša prilika za pokone! Nove godine, godišnjice, Osmi martovi - to su samo usputni datumi i povodi za poklanjanje. S druge strane, rođendani, mesečnice ili, još bolje, jedan običan, najobičniji dan - najdivnije su prilike da obradujete one koje volite - od muževa/žena, preko dece i porodice, pa sve do prijatelja i prijateljica. 

Sigurno ste se bar jednom našli u situaciji da želite da obradujete nekoga baš, baš posebnim darom, a manjkalo vam je ideja ili novca. Zato smo vam pripremili ovu kreativnu listu predloga koja bi mogla biti od apsolutne pomoći onda kad jedno od to dvoje zafali. 
Zaplovite!

1. Tegle sa slatkim porukama 

Teglice sa porukama su odlično rešenje za one koji vole reči i sitne znake pažnje, a nisu u prilici da izdvoje novac za nešto skuplji dar ili prosto vole da svemu daju snažan, lični pečat.Ideja je da u teglu ubacite što više poruka koje mogu biti najrazličitije sadržine: od vedrih citata koji podsećaju na to da je život lep pa sve do ljubavnih poruka i stihova.Uz teglicu pripremite upustvo za upotrebu, pa onima kojima su namenjene predložite da započnu dan upravo uzimajući jedan papirić iz gomilice i nabacujući osmeh na lice.2. Ručno rađeni satovi

Dugmad, domine, cvetići, vez... Ideja je beskrajno mnogo! Potrebno je samo da iz starog sata izvadite kazaljke i ceo mehanizam i, naravno, da dobro poznajete ukus onoga kome želite da ga poklonite, pa ga i spram toga ukrasite. 
Možete koristiti stare CD-ove, polimersku glinu ili najraličitije drvene površine. Pustite mašti na volju!3. Pokloni za ljubitelje slatkiša

Ruku na srce, ljubitelji slatkiša su laki za obradovati. To ipak ne znači da im ne treba spremiti, ako ništa a ono bar najdraže slatkiše kreativno upakovane.
Evo nekoliko predloga!Kupite nekoliko čokoladica po ukusu onoga kome je poklon namenjen, upakujte ih u obliku buketa (za ovo vam može poslužiti čak i vaza za cveće), i na kraju ukrasite parčetom tkanine ili ukrasne trake. Za ovo vam trebaju samo: teglica, trakica za dekoraciju i najdraži slatkiši onoga kome je poklon namenjen!Kutijica srcastog oblika + omiljeni slatkiši i eto poklona!
Nije da se hvalimo (dobro, možda samo malo, malo), :) ali u našoj slatkoj kuhinjici imamo preko 120 vrsta! Zato se izokola raspitajte za najdraži slatkiš onoga kome želite da ovo poklonite i, ne brinite, sigurno ćete naći one prave! A kao dodatak - uvek možete da ubacite slatku, romantičnu, ručno pisanu poruku.  Ove lizalica-keksiće od čokolade možete napraviti zavisno od materijala koji imate na raspolaganju, ali i ukusa onoga kome ih poklanjate. Ako nemate mnogo vremena za pravljenje, uvek imate mogućnost da kupite neki slatkiš okruglastog oblika i smestite ga na štapić i - eto slatke, čokoladne lizalice!

4. Ramovi za slike

I ovde su granice vaše mašte jedine koje postoje!
Možete ukrasiti već postojeći ram ili sami napraviti novi od drveta ili materijala koji imate na raspolaganju, a za završnu dekoraciju, u ovim slučajevima, bila bi vam potrebna samo dugmad ili grančice drveta i super lepak! 
5. Nakit od gline

Evo još jednog potencijalno lepog iznenađenja za sladokusce! Nakit sa fotografija izrađen je od polimerske gline koja je vrlo jednostavna za oblikovanje i brzo i lako se peče i suši. Kada se o oblicima radi - pustite mašti na volju i prosto se igrajte.

6. Ljubavni podsetnici

I, za kraj smo sačuvali dva lepa, romantična poklona.Kreativni način da onome/onoj koga volite kažete da je baš on/ona svetlo vašeg života. I ova mini-knjižica sačinjena od karata sa naslovom "52 stvari koje volim kod tebe".


Sigurni smo da vam povoda za poklanjanje neće manjkati, a sada kada su i ideje tu - slobodno prionite na posao, igrajte se i uživajte!
I, nemojte zaboraviti na to da su kratke, tople poruke, čak i kada nisu napisane posebno vešto, upravo - duša svakog poklona, zajedno sa završnim pakovanjem i dekoracijom.
Evo i par ideja za njih!


Ostajte slatki i kreativni do sledećeg čitanja!


Izvori fotografija:happylifedays.com, pinterest.com, moreira.com.br,nacrestike.ru, kreativnaideja.com, 
galleryhip.com, pinkeye-jewelry.com, bodasnovias.com, do-it-yourself-best.net, netz-fischerin.blogspot.com, kidshome.es