Prijavi se!

Na tvoje datume mi te častimo duplom količinom slatkiša koje kupiš kod nas na štandovima!

Moji važni datumi

Odaberi najviše tri različita datuma!

Popust se koristi samo na odabrane datume!

Popust se ne moze iskoristiti ako su izabrani danasnji ili sutrasnji datumi!

Candy Universe

Dobrodošli u naš slatki univerzum!

Mi smo ono uvek nasmejano i šareno mestašce u tržnim centrima širom Srbije! Kutak oko kog se okupljaju svi: od razigrane dece koje vuku za rukav svoje mame u želji da probaju što više slatkiša, preko parova i galantnih muškaraca koji svojim lepšim polovinama kupuju bombončiće kod nas, pa sve do baka i deka koji zastaju da se zaslade našim slatkišima.

Počeli smo sa radom 2012. godine kao mala porodična firma, i to u Delta City-ju u Beogradu, a danas naše štandove možete naći i u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Trudimo se da u našoj slatkoj ponudi svako nađe nešto spram svog ukusa, pa su tu i gumeni i čokoladni slatkiši, oni bez glutena, ali i oni za dijabetičare. Do danas u svojoj slatkoj kuhinji imamo više od 120 različitih ukusa.

Ne planiramo da se ovde zaustavimo! Želimo da Vas iznova radujemo novim slatkišima i unikatnim, ukusnim kombinacijama koje nigde do sad niste mogli da probate! Zato smo stalno otvoreni i za Vaše kritike, predloge, ideje. Zato čvrsto verujemo da možemo porasti u lepše i bolje samo ako se sa Vama neprekidno družimo i igramo.

Zaplovimo zajedno našom slatkom, ukusnom, hrskavom, kiselkastom, karamelastom, gumeno-penastom bajkom! :)

Čak i ako dođem neraspoložena na posao, deca koja se raduju slatkišima i veselo doleću do štanda su uvek tu da mi poprave dan.

Sladja
Novi Sad

Volim da podsetim sve kupce na naša poklon pakovanja koja mogu da iskoriste tako da i njima, osim slatkišima, obraduju nekog dragog.

Javorka
Niš

Ovoliko mirišljavo radno okruženje bilo bi još evenutalno u parfimeriji! Osim što u parfimeriji nije ovoliko ukusno, naravno. :)

Kristina
Beograd

Zahvaljujući poslu u Candy Universe-u, u prilici sam da probam sve slatkiše iz naše ponude. Ali, morala bih vam otkriti: jagoda korpice su mi ubedljivo najdraže! :)

Nataša
Kragujevac

Kakvo iznenađenje kad sam u Candy Universe ponudi slatkiša pronašla one bez glutena, a čak i one bez šećera! Još veće iznenađenje kada sam ih probala i otkrila da su preukusni!

Bojana
Beograd

Ne samo da sam zadovoljna što radim okružena slatkišima, nego i moja deca obožavaju što ih mama u povratku sa posla često obraduje nečim slatkim i ukusnim.

Zorica
Kragujevac